1-Touch Laser Photo

Universal Laser Systems heeft speciale fotobewerkings software op de markt gebracht. In vijf stappen kom je van een foto tot een perfecte laserfile. De software bewerkt de foto op een zodanig slimme manier dat het zoeken naar de juiste settings niet meer nodig is. De software heeft een aantal ingebouwde filters die dit voor de gebruiker regelt.

1touchlaserphoto (39K)

Graag maken wij met u een afspraak in Vinkeveen. Onze laserexperts staan klaar om u de 1-Touch Laser Photo te demonstreren.

Stap 1

Open de foto die je wil gaan bewerken om te laser- markeren in 1-Touch Laser Photo. Dit kan direct vanuit de camera waarmee de foto gemaakt is.

Stap 2

Bewerk de foto in de lengte en/of breedte. Het is ook mogelijk de foto te draaien en te spiegelen.

Stap 3

Kies de vorm die je wil markeren middels de crop tool. Er zijn enkele standaard vormen beschikbaar.

Stap 4

Maak een keuze uit een materialen lijst. De materialen lijst bestaat uit Acrylaat (PMMA), leer, steen, graniet, geanodiseerd alu- minium etc..

Stap 5

Ready to print!

Meer...

 • Laser file 1
  Na het maken van de laserfile in 1-Touch Laser Photo is het mogelijk direct te printen naar de lasers van Universal laser systems. Het is ook mogelijk de file op te slaan.
 • Laser file 2
  Wist u dat de gemaakte laserfile ook op een Raylaser, Trotec Speedy serie, GCC LaserPro, Eurolaser en nog veel ander merken te gebruiken is.
 • Evaluatie versie
  Om 1-Touch Laser Photo te leren gebruiken is een evaluatie versie te verkrijgen. Na een maand vraagt de software naar een gebruikerscode. Stuur een e-mail om deze te bestellen of download hier de Trial versie.
  1touchlaserphoto2 (74K)
  Pic 1

Klik hier om 1 Touch Laser Photo informatie te zien als pdf.